Úvod » Aktuality

Zdraví

publikováno 14.09.2015

Něco o zdravotních problémech dětí

Ahoj všem.
Rád bych Vám napsal jeden zdravotní článek. Kuba na podzim 2014 nehrál 2 měsíce kvůli zdravotním problémům, které byly zapříčiněny vyšší zátěží a růstem. Proto bych Vám rád napsal, co jsem při tom zjistil.
Problémy mají především kosti a šlachy (šlachy se natáhnou a spraví, o tom dnes psát nebudu). Horší je to s kostmi. Problémy se týkají pat, kolen  i zad. Ve věku, kdy začnou děcka více růst a mají vyšší fyzickou zátěž, začne se to projevovat. Kopačky jsou dnes plastové skořepiny, které jsou dost tvrdý a klouby tím trpí. Špička nohy je pružná a měkká, tam to potřeba není, ale při dopadu na paty, nemá noha jak dopad změkčit. 
Pokud začnou lehce bolet nějaké části těla a není možné lokalizovat přesněji místo bolesti, děti většinou řeknou, že to bolí vevnitř a při pohybu tomu hodně uhýbají (více než při naražení), je to ono 
Pak je co nejdříve potřeba polevit v tréninku (věnovat se technice a fyzičku nechat na později) a upravit jídelníček. Hodně zeleniny, ryb, gumoví medvídci atd…
A ještě hodně pomáhá doplněk stravy Kolagen. Jsou to takové molitanové kostičky a je potřeba je jíst každé ráno hned po probuzení na lačno, cca 10 min před jídlem. Celé balení vydrží cca na 2 měsíce, což je zhruba doba, po jakou by měl problém  trvat. Navíc, pokud někoho bolí paty, doporučuji koupit silikonové podpatěnky. Nějaké ještě mán v kabině za 160 kč.
http://ulevapronohy.cz/kategorie/30-talon.html

Toto jsou mé zkušenosti po konzultacích daného problému z různými odborníky. Nejsem lékař,  samozřejmě při větších problémech je potřeba zajít do děcké k ortopedovi.
Pokud má někdo nějaké upřesnění či námitky, děkuji předem za reakci.

Jinak doporučuji nakoupit vitamín C a po větší zátěži obecně doporučuji podpořit regeneraci svalů jeho pojídáním. Po těžším zápase, nebo při zhoršení počasí zase pomůže imunytě.

Díky Dan

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 7856
Dnes: 0
Online: 1

Naši sponzoři a partneři

Aktualita

tréninky jaro
tréninky jaro

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery